« Takaisin

Cleoparta's Milk Bath Strawberry with Cream -kylpyjauhe

Hinta:12.90 €

Oletko koskaan miettinyt, miltä Cleopatrasta on tuntunut kylpeä maidossa? Nyt voit itse ottaa siitä selvää. Vaikka Cleopatra's Milk Bath ei ole valmistettu eläinperäisistä ainesosista eikä se ole edes nestemäistä, lisäämällä tätä uskomatonta vegaanista jauhetta kylpyveteen, tunnet kylpeväsi kuin Cleopatra. Maitokylvyn jälkeen ihosi tuntuu sileältä, kosteutetulta ja kimmoisalta.

Oletko huonolla tuulella? Tai ehkä väsynyt? Ota siinä tapauksessa Clepatra's Milk Bath Strawberry with Cream -kylpy! Kermaisen mansikan tuoksuisen kylpyjauheen eteeristen öljyjen energia virkistää ja antaa voimaa välittömästi, rypälesiemenöljy pehmentää ja sileyttää vartalon ihoa. antaa sille pehmeyttä ja sileyttä. Ihana tunne koko vartalolla jokaisen maitokylvyn jälkeen.

Kylpyjauhe käyttö:

  • Lisää muutama ruokalusikallinen 37-38 asteiseen kylpyveteen, sekoita hyvin
  • Nauti kylvystäsi (optimaalinen aika on n. 20 minuuttia)
  • Kuivaa ihosi puhtaaseen pyyheliinaan ihoa painellen (älä hankaa)
  • Älä käytä saippuaa tai suihkugeeliä kylvyn aikana tai välittömästi sen jälkeen (näin ihosi saa parhaan hyödyn maitokylvystä)

Koko 250 g

Säilytä huoneenlämmössä ja lasten ulottumattomissa. Mikäli olet allerginen jollekin aineelle, tarkista tuotteen koostumus siinä olevasta ainesosaluettelosta.

Varastossa - Toimitus heti

Lisätiedot

Valmistusmaa: EU
Tuotemerkki / valmistaja: Saules Fabrika