« Takaisin

Cleoparta's Milk Bath White Chocolate -kylpyjauhe

Hinta:12.90 €

Oletko koskaan miettinyt, miltä Cleopatrasta on tuntunut kylpeä maidossa? Nyt voit itse ottaa siitä selvää. Vaikka Cleopatra's Milk Bath ei ole valmistettu eläinperäisistä ainesosista eikä se ole edes nestemäistä, lisäämällä tätä uskomatonta vegaanista jauhetta kylpyveteen, tunnet kylpeväsi kuin Cleopatra. Maitokylvyn jälkeen ihosi tuntuu sileältä, kosteutetulta ja kimmoisalta.

Milk Bath on kuin herkullinen jälkiruoka ihollesi, sillä se sisältää valkosuklaata. Sen hyödyllisiä ominaisuuksia ovat arpien ja naarmujen paranemisen nopeutuminen, kuivan ihon tehokas kosteuttaminen, tulehduksia ehkäisevä vaikutus sekä ihovaurioiden neutralointi furunkuloosin jälkeen. Valkosuklaakylpy parantaa myös aivojen verenkiertoa ja antaa unohtumattomia elämyksiä.

Kylpyjauhe käyttö:

  • Lisää muutama ruokalusikallinen 37-38 asteiseen kylpyveteen, sekoita hyvin
  • Nauti kylvystäsi (optimaalinen aika on n. 20 minuuttia)
  • Kuivaa ihosi puhtaaseen pyyheliinaan ihoa painellen (älä hankaa)
  • Älä käytä saippuaa tai suihkugeeliä kylvyn aikana tai välittömästi sen jälkeen (näin ihosi saa parhaan hyödyn maitokylvystä)

Koko 250 g

Säilytä huoneenlämmössä ja lasten ulottumattomissa. Mikäli olet allerginen jollekin aineelle, tarkista tuotteen koostumus siinä olevasta ainesosaluettelosta.

Varastossa - Toimitus heti

Lisätiedot

Valmistusmaa: EU
Tuotemerkki / valmistaja: Saules Fabrika