« Takaisin

Pyöräilijän reppuHinta:69.90 €

Pyöräilijän ehdoton lisävaruste on tämä säänkestävä reppu, mikä muuntuu olka- tai reissulaukuksi irroitettavien hihnojen ansiosta. Repussa on neljä tapaa kuljettaa sitä: pyörälaukkuna, reppuna, olkalaukkuna ja käsin. Pehmustetut, säädettävät olkaimet ja olkahihna sujahtuvat vetoketjulliseen taskuun silloin, kun niitä ei tarvita. Hook-and-loop -järjestelmällä reppu sulkeutuu rullaamalla yläreuna ja kiinnittämällä se soljilla.

Repussa on myös pehmustettu, kannettavan tietokoneen suojus. Vedenpitävällä vetoketjulla varustettu etutasku on kätevä nopeasti tarvittaville tavaroille, kuten kännykälle, avaimille jne. Lisäksi repun sivussa on ulkotasku juomapulloa varten.

Yksinkertaisen klipsikiinnitysjärjestelmän ansiosta reppu on helppo kiinnittää ja irrottaa tavaratelineestä. Pyörään kiinnitettävät koukut katoavat vetoketjullisen läpän alle silloin, kun sitä käytetään reppuna tai olkalaukkuna.

Kaksi heijastavaa pintaa sivuilla parantavat näkyvyyttä.

Kestävän, vedenpitävän materiaalin ansiosta repun sisältö on hyvin suojattu. Vahva materiaali suojaa tavaroita myös kolhuilta.

Mitat 30 (leveys) x 15 (syvyys) x 56 (korkeus) cm

Tilaa lahjapaketointi TÄSTÄ 

Varastossa - Toimitus heti

Lisätiedot

Tuotemerkki: Badawin
Valmistusmaa: Ranska