« Takaisin

Hopeoitu Rae -korusetti, 3 osaaHinta:84.90 €

Tilaa upeat Hopeapuron hopeoidut Rae -korut koko settinä. Täydellinen asuste hienostuneelle, omanarvon tuntevalle naiselle! Kaikki korut toimitetaan (erillisissä) lahjarasioissa, joissa ne on myös hyvä säilyttää. Rae -korusetti sisältää:

  • Isot Rae -korvakorut, pallon halkaisija 17 mm
  • Rae -rannekoru, pallon halkaisija 17 mm, ketjun pituus 19+5 cm, paksuus 8 mm
  • Rae -kaulakoru, pallon halkaisija 17 mm, ketjun pituus 46+5 cm, paksuus 8 mm

Koruilla on vuoden takuu, saat Hopeapuron takuutodistuksen ja tyylikkään lahja-/säilytysrasian tuotteen toimituksen yhteydessä.

Valmistusmateriaali:

  • hopeoitu
  • nikkelivapaa materiaali EU-lainsäädännön mukaan

Hopeoitu koru on edullisempi vaihtoehto kuin täyshopeinen. Hopeoiduilla koruilla saat edullisesti näyttävää täydennystä koruvalikoimaasi. Hopeoitu koru pysyy kauniina pitkään ja ilahduttaa omistajaansa, kun sitä muistaa hoitaa oikein.

Hopeoitua pintaa kannattaa suojella kaikilta kemikaaleilta ja kosteudelta. Hopeoidun korun kanssa ei siis kannata mennä suihkuun tai saunaan tai lenkille. Vältä myös hajuvesien ja hiuslakkojen suihkuttamista korujen päälle. Jos ihosi pH on voimakas, emme suosittele hopeoituja koruja korun tummumisen vuoksi.

Hopeoidun korun pinnoitteen alla on messinki. Hopeapuron hopeoidut korut ovat nikkelivapaita. Nikkelittömyys on varmistettu Hopeapuron omilla nikkelitesteillä.

NÄIN HOIDAT HOPEOITUA KORUA:

  1. Säilö koru ilmatiiviissä, omassa pussissa tai korun mukana tulleessa rasiassa silloin, kun se ei ole käytössä. Näin se ei naarmuunnu tai tummu hapen vaikutuksesta.
  2. Vältä suihkua, saunaa, hikoilua ja kemikaalien suihkuttamista korun päälle.
  3. Puhdista säännöllisesti hopeanpuhdistusaineella.

Tilaa lahjapaketointi TÄSTÄ 

Varastossa - Toimitus heti

Lisätiedot

Tuotemerkki / valmistaja: Hopeapuro
Valmistusmaa: EU