« Takaisin

Rannekoru Rae, hopeoituHinta:29.90 €

Hopeapuron upea hopeoitu rannekoru kauniilla koristepallolla. Pallon halkaisija on 17 mm ja ketjun pituus 19 + 5 cm. Ketjun paksuus on 8 mm. Papukaijalukko.

Täydennä tyylisi Rae-sarjan muilla koruilla:

Isot tai pienet korvakorut ja Rae-kaulakoru.

Koruilla on vuoden takuu, saat Hopeapuron takuutodistuksen ja tyylikkään lahja-/säilytysrasian tuotteen toimituksen yhteydessä. Rasian koko 8,3 x 8,3 x 2,3 cm.

Valmistusmateriaali:

  • hopeoitu
  • nikkelivapaa materiaali EU-lainsäädännön mukaan

Hopeoitu koru on edullisempi vaihtoehto kuin täyshopeinen. Hopeoiduilla koruilla saat edullisesti näyttävää täydennystä koruvalikoimaasi. Hopeoitu koru pysyy kauniina pitkään ja ilahduttaa omistajaansa, kun sitä muistaa hoitaa oikein.

Hopeoitua pintaa kannattaa suojella kaikilta kemikaaleilta ja kosteudelta. Hopeoidun korun kanssa ei siis kannata mennä suihkuun tai saunaan tai lenkille. Vältä myös hajuvesien ja hiuslakkojen suihkuttamista korujen päälle. Jos ihosi pH on voimakas, emme suosittele hopeoituja koruja korun tummumisen vuoksi.

Hopeoidun korun pinnoitteen alla on messinki. Hopeapuron hopeoidut korut ovat nikkelivapaita. Nikkelittömyys on varmistettu Hopeapuron omilla nikkelitesteillä.

NÄIN HOIDAT HOPEOITUA KORUA:

  1. Säilö koru ilmatiiviissä, omassa pussissa tai korun mukana tulleessa rasiassa silloin, kun se ei ole käytössä. Näin se ei naarmuunnu tai tummu hapen vaikutuksesta.
  2. Vältä suihkua, saunaa, hikoilua ja kemikaalien suihkuttamista korun päälle.
  3. Puhdista säännöllisesti hopeanpuhdistusaineella.

Tilaa lahjapaketointi TÄSTÄ 

Varastossa - Toimitus heti

Lisätiedot

Tuotemerkki / valmistaja: Hopeapuro
Valmistusmaa: EU