« Takaisin

Hamam -pyyhe Gordion beigeHinta:29.90 €

Hamam -pyyhe on täydellinen kumppani, kun lähdet matkalle, rannalle, uimaan, picnikille tai veneilemään jne. Hamam -pyyhettä käytetään yleisesti myös hartiahuivina, torkkupeittona, pöytäliinana ja saronkina, käyttökohteita on lukuisia. Hamam -pyyhe onkin vertaansa vailla monipuolisten käyttöominaisuuksien ansiosta. Ja miksi Hamam -pyyhe on niin suosittu:

  • kuivuu nopeasti
  • imukykyinen
  • kevyt
  • mahtuu pieneen tilaan
  • ekologinen ja vastuullinen valinta

Gordion -hamam on varsinainen katseenvangitsija kauniilla kudonnalla. Tämä hamam -pyyhe edustaa perinteistä turkkilaista, käsinkudottua kuosia. Jokainen kappale on valmistettu käsityönä ja kierteiset hapsut on käsin solmittu. Gordion -hamam pyyhe viimeistelee sauna- ja SPA-nautintosi ja se sopii mainiosti myös hartiahuiviksi ja  torkkupeitoksi.

Hamam -pyyhkeemme on valmistettu Turkissa vuosisatoja säilyneen käsityöperinteen mukaisesti parhaasta turkkilaisesta puuvillasta, mikä on erittäin laadukasta ja kestävää. Hamam -pyyhkeitä valmistavat turkkilaiset perheyritykset saavat asianmukaisen korvauksen työstään ja myös työolosuhteet täyttävät EU:n asettamat kriteerit.

Materiaali 100% Öko Tex -sertifioitua puuvillaa

Koko 100 x 180 cm

Väri beige / natural

Varastossa

Lisätiedot

Tuotemerkki: Ecobain
Valmistusmaa: Turkki