Place4u2 on hyvää oloa ja mieltä

Place4u2 on monipuolinen, täysin suomalainen verkkokauppa Suomessa asuville, täysi-ikäisille kuluttaja-asiakkaille. Pyrimme valitsemaan valikoimaamme tuotteita, joiden käytöllä on tarkoitus tuottaa hyvää oloa ja mieltä sekä edistää ja ylläpitää yleistä terveyttä ja hyvinvointia. Panostamme myös orgaanisiin ja ekologisiin tuotteisiin mahdollisuuksien mukaan. Tällä hetkellä mm. kaikki hyvinvointi-, itsehoito- ja kodinhoitotuotteet ovat orgaanisia, eikä niissä ole eläinperäisiä ainesosia, eikä niitä ole testattu eläimillä.

Sisustamon historiaa ja kehitys

Sisustamon alkutaipaleet

Sisustamo Dete perustettiin 2011 alunperin maahantuojan kuluttajille suunnattuun vähittäismyyntiin. Samalla Sisustamo avasi ensimmäisen kivijalkamyymälänsä Helsingin Käpylään. Vuosien varrella myymälöitä on ollut monessa eri kauppakeskuksessa ja 2017 viimeinen myymälä laittoi ovensa kiinni. Palvelut ja tuotteet ovat kuitenkin olleet kuluttajien saatavilla verkkokaupan kautta, ja ovat edelleen.

Sisustamo D - Place4u2

Kesän 2022 loppupuolella Sisustamon verkkokauppa siirtyi Place4u2 Oy:n hallintaan ja tarjolla olevaa tuotevalikoimaa tullaan laajentamaan mahdollisuuksien mukaan nopealla aikataululla. Sisustamon alkuperäiset tuotteet, kuten esim. nauhat ja tupsut jne. tulevat jatkossakin kuulumaan valikoimiimme.

Verkkokauppa

Tuotteiden saatavuus

Kun valitun tuotteen vieressä on vihreä ympyrä, tuotetta on varastossa ja toimitamme sen heti. Punainen ympyrä tarkoittaa, että tuote on joko loppuunmyyty tai tilapäisesti loppunut, jolloin siirtämällä kursoria ympyrän päälle, saat esiin tiedon arvioidusta toimitusajasta.

Maksut verkkokaupassa

Verkkokaupan kiinteät toimituskulut ovat 5,90€, johon lisätään tilaajan valitsemista lisäpalveluista aiheutuvat kulut. Tuotteiden palautuksista aiheutuvista kustannuksista vastaa tilaaja.

Verkkokauppamme maksuliikenteestä vastaa luotettava Paytrail.


Ekologisuus ja toimintatapamme

Mahdollisuuksien mukaan pyrimme pakkaamaan lähetettävät tuotteet jo aikaisemmin käytettyihin pakkausmateriaaleihin, huomioiden mahdolliset hygieniavaatimukset. Mikäli tämä ei ole sinulle mieleen, pyydämme ilmoittamaan siitä tilauksen teon yhteydessä vapaana tekstinä lisätietoihin.

Me myös palvelemme

Askarruttaako joku hankintasi tai haluatko jotain täsmentävää tietoa tuotteestamme, mitä ei ole tuotekuvauksen yhteydessä mainittu? Ole silloin yhteydessä meihin, niin kerromme kyllä lisää.

Kaikkia kauttamme saatavana olevia tuotteita emme pysty lisäämään verkkokauppaan, mutta jos löydät kotisivuiltamme, FaceBookissa, Instagramissa tai Pinterestissä julkaisemamme tuotteen, minkä haluaisit itsellesi, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä ja tiedustella ko. tuotteen saatavuutta - palvelemme tässäkin asiassa mielellämme puhelimitse, sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella.

Emme myy tuotteitamme millään muulla verkkosivustolla tai muun foorumin kautta.