Place4u2 on hyvää oloa ja mieltä

Place4u2 on monipuolinen, täysin suomalainen verkkokauppa Suomessa asuville kuluttaja-asiakkaille. Pyrimme valitsemaan valikoimaamme tuotteita, joiden käytöllä on tarkoitus tuottaa hyvää oloa ja mieltä sekä edistää ja ylläpitää yleistä terveyttä ja hyvinvointia. Panostamme myös orgaanisiin ja ekologisiin tuotteisiin mahdollisuuksien mukaan. Tällä hetkellä mm. kaikki hyvinvointi-, itsehoito- ja kodinhoitotuotteet ovat orgaanisia, eikä niissä ole eläinperäisiä ainesosia, eikä niitä ole testattu eläimillä.

Historia ja kehitys

Ensin oli Sisustamo Dete

Sisustamo Dete perustettiin 2011 alunperin maahantuojan kuluttajille suunnattuun vähittäismyyntiin. Samalla Sisustamo avasi ensimmäisen kivijalkamyymälänsä Helsingin Käpylään. Vuosien varrella myymälöitä on ollut monessa eri kauppakeskuksessa ja 2017 viimeinen myymälä laittoi ovensa kiinni. Palvelut ja tuotteet ovat kuitenkin olleet kuluttajien saatavilla verkkokaupan kautta, ja ovat edelleen.

Sisustamo D - Place4u2

Kesän 2022 loppupuolella Sisustamon verkkokauppa siirtyi Place4u2 Oy:n hallintaan, mikä on suomalaisten naisten omistuksessa. Tarjolla olevaa tuotevalikoimaa tullaan laajentamaan mahdollisuuksien mukaan nopealla aikataululla. Sisustamon alkuperäiset tuotteet, kuten esim. nauhat ja tupsut jne. tulevat jatkossakin kuulumaan valikoimiimme.

Verkkokauppa

Tuotteiden saatavuus

Kun valitun tuotteen vieressä on vihreä ympyrä, tuotetta on varastossa ja toimitamme sen heti. Punainen ympyrä tarkoittaa, että tuote on joko loppuunmyyty tai tilapäisesti loppunut, jolloin siirtämällä kursoria ympyrän päälle, saat esiin tiedon arvioidusta toimitusajasta.

Kuponkikampanjat

Jos sinulla on alennuskoodi, se tulee syöttää sille varattuun tilaan kassalla. Voimassaolevan, oikean koodin syötön jälkeen tilauksesi yhteenvetoon tulee saadut alennukset näkyviin. Toimituskulut näkyvät erillisenä veloituksena ja mikäli koodisi koskee toimituskuluja, ko. summa on vähennetty ostostesi määrästä. Toimitustavan lisäpalveluista ei alennusta myönnetä.

Viikon löydöt

Tuoteryhmän tuotteita on rajoitettu erä, rajoitetun ajan uskomattoman edulliseen hintaan. Alennukset vähintään 50% tai jopa 70% alkuperäisestä hinnasta. Löytötuotteet vaihtuvat viikoittain tai mahdollisesti useammin. Löytöhintoihin ei myönnetä muita alennuksia, ellei toisin mainita.

Maksut verkkokaupassa

Verkkokaupan kiinteät toimituskulut ovat 5,90€, johon lisätään tilaajan valitsemista lisäpalveluista aiheutuvat kulut. Tuotteiden palautuksista aiheutuvista kustannuksista vastaa tilaaja.

Verkkokauppamme maksuliikenteestä vastaa luotettava Paytrail.

Lue lisää: Kuluttajatietoa maksamisesta

Ekologisuus ja toimintatapamme

Mahdollisuuksien mukaan pyrimme pakkaamaan lähetettävät tuotteet jo aikaisemmin käytettyihin pakkausmateriaaleihin, huomioiden mahdolliset hygieniavaatimukset. Mikäli tämä ei ole sinulle mieleen, pyydämme ilmoittamaan siitä tilauksen teon yhteydessä vapaana tekstinä lisätietoihin.

Me myös palvelemme

Askarruttaako joku hankintasi tai haluatko jotain täsmentävää tietoa tuotteestamme, mitä ei ole tuotekuvauksen yhteydessä mainittu? Ole silloin yhteydessä meihin, niin kerromme kyllä lisää.

Kaikkia kauttamme saatavana olevia tuotteita emme pysty lisäämään verkkokauppaan, mutta jos löydät kotisivuiltamme, FaceBookissa, Instagramissa tai Pinterestissä julkaisemamme tuotteen, minkä haluaisit itsellesi, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä ja tiedustella ko. tuotteen saatavuutta - palvelemme tässäkin asiassa mielellämme puhelimitse, sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella.

Emme myy tuotteitamme millään muulla verkkosivustolla tai muun foorumin kautta.

Löydät meidät myös somesta

Ymmärrämme, ettei kaikki jutut kiinnosta kaikkia, joten meillä on myös erilliset FB-sivut kauniista, naisellisista asioista pitäville sekä hieman miehekkäämpään makuun olevat FB-sivut.

Seuraa omia kiinnostuksesi kohteita tai vaikka näitä kaikkia!

on Facebookissa pääsivustomme, jossa pääset seuraamaan kattavasti uutisiamme.

Place4u2 - Beauty

Seuraa Facebookissa kaikkea kaunista ja kaunistautumista

Place4u2 - Men

Miehekkäämmän menon seuraamiseen Facebookissa

Instagram

@oneplace4u2

Instagram

@place4u2beauty